Selecteer een pagina

VeiligDomein

Veiligheid- & Crisismanagement

Over ons

Over Veilig Domein

In 2009 ben ik gestart met Veilig Domein, een onderneming binnen het veiligheidsdomein voor interim management, advies & het coachen, trainen en beoefenen van u en/of uw medewerkers. Inmiddels werk ik samen met diverse collegae met een achtergrond bij de overheid. 

Zelf beschik ik over een stevige theoretische basis en zeer ruime praktijkervaring, onder andere opgedaan bij de politie (+20 jaar), de lokale overheid (+12 jaar), als HBO docent-expert Integrale Veiligheidskunde (11 jaar) en het jarenlang bekleden van verschillende regionale en landelijke functies.

 

Klanten van Veilig Domein komen uit verschillende sectoren. Van gemeenten, zorginstellingen, woningbouwcorporaties en het ministerie van defensie tot aan scholen en particulieren. 

Het hebben van veel verschillende opdrachtgevers betekent tevens heel diverse opdrachten. Van interim management, het coachen van medewerkers en het opstellen van beleid & actieplannen tot aan het opleiden, trainen en examineren van personeel met een rol bij crisisbeheersing. 

Bezoek ook de andere onderdelen van deze website en lees wat Veilig Domein voor uw organisatie kan betekenen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Klanten van Veilig Domein zijn onder andere:

interim management

Op zoek naar een interim manager, adviseur of tijdelijke opvulling van een vacature? Veilig Domein kan u ondersteunen.

LEES MEER

Trainen en oefenen

Van strategisch crisismanagement tot aan operationele inzet. Alle trainingen zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

LEES MEER

Veilig Domein

Den Haag

06 – 294 014 16

 

 

Contact